Skip navigation

Browsing by Author Botelho, Raquel Braz Assunção

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateData de defesaTitleAuthor(s)Orientador(es)Coorientador(es):
Jun-2005-Adequação das boas práticas de fabricação em serviços de alimentaçãoAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
2021-Amorphophallus konjac : a novel alternative flour on gluten-free breadLaignier, Fernanda; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Maldonade, Iriani Rodrigues; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Vera Sônia Nunes da; Mendonça, Marcio Antônio; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Botelho, Raquel Braz Assunção--
Jul-2005-Análise sensorial de genótipos de cenoura cultivados em sistema orgânico e convencionalCarvalho, Assis Marinho; Junqueira, Ana Maria Resende; Vieira, Jairo Vidal; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2007-Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviçoZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho--
24-Apr-2020-Brazilian community restaurants’ low-income food handlers : association between the nutritional status and the presence of non-communicable chronic diseasesFideles, Ingrid C.; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Costa, Priscila R. F.; Souza, Jamacy Costa; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
18-Jun-2020-Breakfast characterization and consumption by low-income Brazilians : food identity and regional foodSousa, Janice Ramos de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2020-Chemical composition and glycemic Index of gluten-free bread commercialized in BrazilRomão, Bernardo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Alencar, Ernandes Rodrigues; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Zandonadi, Renata Puppin--
14-Jul-20102006Culinária regional : o nordeste e a alimentação saudávelBotelho, Raquel Braz AssunçãoAraújo, Wilma Maria Coelho-
Apr-2011-Determinação do fator de correção das hortaliças folhosas comercializadas em BrasíliaLemos, Aline Guimarães; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
26-Aug-2021-Eating competence among Brazilian adults : a comparison between before and during the COVID-19 pandemicQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Raposo, António; Zandonadi, Renata Puppin--
21-Oct-2020-Eating competence associated with food consumption and health outcomes among Brazilian adult populationQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Cançado, André Luiz Fernandes; Zandonadi, Renata Puppin--
28-Feb-2020-Environmental, social and economic sustainability indicators applied to food services : a systematic reviewMaynard, Dayanne da Costa; Vidigal, Mayara Daré; Farage, Priscila; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
17-Oct-2018-Epidemiological surveillance system on foodborne diseases in Brazil after 10-years of its implementation : completeness evaluationDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
Apr-2005-A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeiçõesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Feb-2017-Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in BrazilGodoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2022-Food neophobia among Brazilian children : prevalence and questionnaire score developmentAlmeida, Priscila Claudino de; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2020-Food safety conditions in home-kitchens : a cross-sectional study in the Federal District/BrazilFarias, Adenilma da Silva; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira--
May-2012-Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
2021-Glycemic Index of gluten-free bread and their main ingredients : a systematic review and meta-analysisRomão, Bernardo; Falcomer, Ana Luísa; Palos, Gabriela; Cavalcante, Sandra; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Shakeel, Faiyaz; Alshehri, Sultan; Mahdi, Wael A.; Zandonadi, Renata Puppin--
13-May-2020-Identifier of regional food presence (IRFP) : a new perspective to evaluate sustainable menusGinani, Verônica Cortez; Araújo, Wilma Maria Coelho; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--